Atlantic-poijuhaka 5 ton / 120 cm

Poijuhaka on kätevä apuväline kiinnittyessäsi poijuun. Atlantic-poijuhaassa on kätevä pistoolimallinen kahva, josta saa hyvän otteen. Olemme tälle kaudelle parantaneet hakojemme käyttömukavuutta. Perinteinen langasta taivutettu kahva ei ole käytössä kovin mukava koska haan paino painaa langan syvälle kämmenpohjan lihakseen eikä se tunnu hyvältä. Tässä uudessa mallissa käyttömukavuuteen on panostettu. Kahvaan on lisätty kämmenpohjan tuki joka jakaa painon kämmenpohjaan tasaisesti. Tämä tekee haan sopivaksi erityisesti pienikätisille naisille. Näin mies saa olla taas se kapteeni ja nainen hoitaa tyytyväisenä matruusina poijurenkaan pyydystämistä käteensopivalla poijuhaalla. Lisäksi kahvan kulmaa on avattu jotta se olisi kuin käden jatke.

Haan virittäminen lyhyesti:
Kuva 1. Ota kahvasta kiinni.
Kuva 2. Työnnä etusormi haan renkaaseen.
Kuva 3. Koukista sormea ja vedä rengas kämmentä kohti. Haan kita avautuu.
Kuvat 4A ja 4B. Pidä rengas vedettynä etusormella. Voit käyttää myös kahta sormea. Ota nyt poijun
rengas kiinni.

1.
Kuva 1. Ota kahvasta kiinni. / Image 1. Grab the hook.
2.
Kuva 2. Työnnä etusormi haan renkaaseen. / Image 2. Push your index finger through the hook ring.
3.
Kuva 3. Koukista sormea ja vedä rengas kämmentä kohti. Haan kita avautuu. / Image 3. Bend your finger and pull the ring towards your palm. The tip of the hook will open.
Kuva 4A.
Kuvat 4A ja 4B. Pidä rengas vedettynä etusormella. Voit käyttää myös kahta sormea. Ota nyt poijun rengas kiinni. / Images 4A and 4B. Keep the ring pulled with your index finger. You can also use two fingers. Now grab the buoy ring.
Kuva 4B.
Kuvat 4A ja 4B. Pidä rengas vedettynä etusormella. Voit käyttää myös kahta sormea. Ota nyt poijun rengas kiinni.

5. Vapauta sormirengas oikaisemalla etusormi. Näin haan kita sulkeutuu ja poijurengas on pyydystetty. Koukkupää tarttuu hyvin poijurenkaaseen ja on myös helppo irrottaa jopa vedossa. Koukkuosa on valmistettu haponkestävästä erikoisteräksestä jonka vetomurtolujuus on moninkertainen tavalliseen haponkestävään verrattuna.

Saatavissa olevat vetolujuudet 5 ja jopa 7 ton. Katsomme veneesi kiinnitysturvallisuuden olevan ykkösasian.

Poijuköysi juoksee haan kahvapään köydenohjainrenkaan lävitse kiinnitettäväksi koukkuun sakkelilla (koussi) tai pitävällä solmulla. Se kohta poijuköydestä joka on köydenohjainrenkaan kohdalla, on syytä vahvistaa purjeteipillä jotta vältetään hankaumat köydessä.
Poijuhaka 2,5 ton / 90 cm

Muista varmistua siitä että poijuhaassasi lukee Atlantic tai MH-Metalli. Silloin kädessäsi on alkuperäinen Suomalainen tuote.

Atlantic-poijuhakoja on ohjelmassa yhteensä kahdeksaa eri tyyppiä joista alla yleisimmät.

Mallit:

5 ton sarja:
  • 120 cm
7 ton sarja:
  • 140 cm

Hinta: 117,80 €

Tilaa >>

Katso muut poijuhakamallitKatso lisää kuvia:

Atlantic-poijuhaat Kämmenpohjan tuki