Atlantic-tukkiankkuri 7,3 kg

Miksi ankkuri ei voisi olla perinteinen ja silti tyylikäs ruostumaton ? Miksi en saisi käyttää perinteistä koska se on minusta paras ? Atlantic-tukkiankkuri on juuri sinulle. Se on pinnaltaan kiiltävä ja rakenteeltaan helppo käsitellä. Elektrolyyttisesti kiillotettu pinta on kiiltävä ja niin tiivis että kura ja savi ei tartu siihen vaan ankkuria nostettaessa se jo periaatteessa huuhtoutuu itsestään.

Ankkurin pitokyky perustuu ankkurin painon ja kaivautumisen yhteisvaikutukseen jossa on suuri merkitys lapapinta-alalla. On erilaisia pohjia joissa jokaisessa tarkalleen ottaen tarvitaan hieman erilainen vetokulma. Mutta eihän sitä kulmaa voi joka kerta säädellä ? Ei niin, vaan Atlantic-tukkiankkuriin on valittu keskimääräinen paras varren ja lavan välinen vetokulma, 30 astetta. Lavat ovat suuret verrattuna aivan perinteisimpiin tukkiankkureihin joten ne todella kaivautuvat ja pitävät pohjassa. Muutama metri kettinkiä auttaa muuten pidossa koska vetokulma pysyy lyhyelläkin ankkuriköydellä riittävän pienenä.

Atlantic-tukkiankkuria on helppo säilyttää. Varressa olevan poikkitangon voi yksinkertaisen mekanismin avulla kääntää lapojen suuntaiseksi jolloin se ei törrötä poikittain lapojen ollessa suorassa vaikka partaan vieressä.

Lisäksi vaikka ankkuri on rakenteeltaan poikkeuksellisen siro, on sen rakenne äärimmäisen kestävä ja jäykkä onnistuneiden materiaalivalintojen ansiosta. Siinä on pieni kikka !
Atlantic-tukkiankkurit, mallit: 5,2 kg / 7,3 kg / 10 kg

Päämitat (7,3 kg):

  • Lapojen kärjestä kärkeen 470 mm
  • poikkitanko 540 mm
  • korkeus 580 mm

Hinta: 331,00 €

Tilaa >>

Muut saatavissa olevat mallit:

Atlantic-tukkiankkuri 5,3 kg
Atlantic-tukkiankkuri 10 kg

Katso muut mallitKatso lisää kuvia:

Atlantic-tukkiankkurit, mallit: 5,2 kg / 7,3 kg / 10 kg